O nas

Ljubezen do lesa se je v družini Dobaja rodila že pred nekaj generacijami. Dedek Dobaja je imel svojo mizarsko delavnico. Vanjo je Boris zahajal že od malih nog in se učil obrti od svojega očeta. Leta 1997 je odprl svojo mizarsko delavnico v Mariboru, ki uspešno deluje še danes. Iz trenutne neugodne gospodarske situacije jih rešuje dobro ime, ki so si ga ustvarili s kvalitetnim delom, dobrim poslovnim odnosom in zanesljivostjo. Boris Dobaja s svojim timom mizarskih delavcev združuje znanja starih mojstrov s sodobno tehnologijo in potrebami kupcev. Zadovoljne stranke se vračajo in priporočajo še drugim.

Naš prilagodljiv in enoten delovni tim si prizadeva za svoje naročnike izdelati pohištvo za kuhinje za najboljšo kuho, dnevne sobe za lepši dan, spalnice za najboljši spanec, kopalniško pohištvo, opremo za gostinske lokale in pisarne za uspešno delo. Naša notranja vrata in stopnišča krasijo in povezujejo že veliko hodnikov.

Danes je vse bolj pomembno prisluhniti željam in potrebam naročnika. Ni več dovolj izdelati vrhunsko pohištvo, po ugodni ceni in v dogovorjenem roku. Danes je potrebno izdelku dodati še tisto nekaj več, da mu lahko rečeš POHIŠTVO Z DUŠO.

Pokličite nas ali se oglasite na:

Meljska cesta 83, 2000 Maribor
boris.dobaja2@triera.net
041 677 502